ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος αποστέλλονται μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ Courier και η χρέωση για την απλή αποστολή είναι 3,40 ευρώ. Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα. Στην περiπτωση της αντικαταβολής τα έξοδα αποστολής είναι επιπλέον 3,00 ευρώ (Ισχύει μόνο για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας, συνολική χρέωση αντικαταβολής και αποστολής με ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 6,40 ευρώ).

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Οι παραγγελίες στην Κύπρο αποστέλλονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (συστημένο δέμα, 5-10 εργάσιμες ημέρες): 11 ευρώ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Οι παραγγελίες σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποστέλλονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (συστημένο δέμα, 5-10 εργάσιμες ημέρες): 11 ευρώ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας  παραδίδονται σε 4-10 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον χρόνο κατασκευής των προϊόντων μας. Τα περισσότερα προϊόντα μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στα ΕΛΤΑ Courier, θα σας αποσταλεί μέσω email ένα tracking number για να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή της μέχρι να φτάσει σε εσάς.