ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος αποστέλλονται μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ Courier και η χρέωση της αποστολή είναι 3,60 ευρώ. Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα με την ίδια χρέωση αποστολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Οι παραγγελίες στην Κύπρο αποστέλλονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (συστημένο δέμα, 5-10 εργάσιμες ημέρες): 11 ευρώ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Οι παραγγελίες σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποστέλλονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (συστημένο δέμα, 5-10 εργάσιμες ημέρες): 11 ευρώ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας  παραδίδονται σε 4-15 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον χρόνο κατασκευής των προϊόντων μας. Τα περισσότερα προϊόντα μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στα ΕΛΤΑ Courier, θα σας αποσταλεί μέσω email ένα tracking number για να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή της μέχρι να φτάσει σε εσάς.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ BOX NOW

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με Box Now κατόπιν συνεννόησης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το κόστος αποστολής των δεμάτων με Box Now για Ελλάδα είναι: 2 ευρώ για το μικρό δέμα, 4 ευρώ για το μεσαίο δέμα και 8 ευρώ για το μεγάλο δέμα.

Το κόστος αποστολής των δεμάτων με Box Now για Κύπρο είναι: 7 ευρώ για το μικρό δέμα και 10 ευρώ για το μεσαίο δέμα.

Οι παραπάνω τιμές είναι οι τιμές που υπάρχουν στο επίσημο site του box now.

Επίσης σε περίπτωση που υπάρχουν προσφορές στο site του box now με χαμηλότερα έξοδα αποστολής, ισχύουν οι τιμές των προσφορών του.